HONZŮV A JENYSŮV BURGER

Ingredience:


Maso

Chedar
Slanina
Okurky marinované
Slaninovo cibulový jam
Majonéza

Okurky:

1ks okurka hadovka

Lák:

300ml vody
200ml vinný ocet
100g cukru
10 kuliček nového koření
3 bobkové listy

Svařit 10 min, přecedit

Slaninovo cibulový jam:

8 větších cibulí
300g slaniny
1 dcl červeného vinného octa
2 lžíce cukru
80g másla
Sůl pepř

Máslo, cibuli a slaninu do rendlíku a pomalu táhnout do hněda alespoň 4 hodiny. Nakonec zkaramelizovat cukr a odpařit ocet.

Na omáčku :

3 lžíce majonézy
Lžíce kečupu
Lžíce Dijon hořčice
1 lžíce sušené cibule
Lžička uzené papriky
Lžička sušeného česneku
1 lžíce vinný ocet
1/2 lžíce cukru moučka
Lžička tekutého kouře
Sůl pepř
Vše smíchat dohromady.

Lisak a Jenys