Ingredience:
Maso
Chedar
Slanina
Okurky marinované
Slaninovo cibulový jam
Majonéza
Okurky:
1ks okurka hadovka
Lák:
300ml vody
200ml vinný ocet
100g cukru
10 kuliček nového koření
3 bobkové listy
Svařit 10 min, přecedit
Slaninovo cibulový jam:
8 větších cibulí
300g slaniny
1 dcl červeného vinného octa
2 lžíce cukru
80g másla
Sůl pepř
Máslo, cibuli a slaninu do rendlíku a pomalu táhnout do hněda alespoň 4 hodiny. Nakonec zkaramelizovat cukr a odpařit ocet.
Na omáčku :
3 lžíce majonézy
Lžíce kečupu
Lžíce Dijon hořčice
1 lžíce sušené cibule
Lžička uzené papriky
Lžička sušeného česneku
1 lžíce vinný ocet
1/2 lžíce cukru moučka
Lžička tekutého kouře
Sůl pepř
Vše smíchat dohromady.