Dvouručák s ančovičkovou majonézou a mrkví

Ingredience:

Dvouručák
bulka
parmezán hoblinky
slanina
římský salát
bazalka
majonéza
ančovička
jarní cibulka
marinovaná julienne mrkev
sůl
barevný pepř
citron

SEO

Postup:

Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Tahle vychytávka ti zaručí, že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách opeč na pánvi.

Ančovičku nasekej na jemno a smíchej s majonézou. Mrkev oloupej a nakrájej na julienne nudličky. Blanšíruj v horké vodě a nech okapat. Na pánvi si rozpusť trošku másla, přidej blanšírovanou mrkev, osol, opepři a zakápni citronem.

Zvlášť na pánvi si opeč cibulku a slaninu.

Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.

Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvy a máš hotovo!

Tip:
Místo citronu můžete použít pomeranč nebo grapefruit.

Další recepty