Dvouručák s chorizem, paprikovou salsou a smaženými cibulovými kroužky

Ingredience:

Dvouručák
bulka
2 plátky sýru Gouda
3 ks smažených cibulových kroužků
3 plátky salámu chorizo
salsa z pečených paprik
vlašské ořechy
rukola
kečup
majonéza
barevný pepř

SEO

Postup:

Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Tahle vychytávka ti zaručí, že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách opeč na pánvi, přesně tak, jak máš rád. Ke konci na maso polož plátky Goudy a dej bokem odpočívat.

Cibuli nakrájej na silnější kolečka, obal v těstíčku a smaž do zlatova.

Na salsu smíchej kečup a majonézu 1:1 a přidej čerstvě namletý barevný pepř.

Papriky (červenou, zelenou, žlutou) opal nad ohněm a oloupej. Nakrájej na kostičky a ochuť solí, pepřem, citronem, nasekanou petrželkou a nasekanými ořechy.

Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.

Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvy a máš hotovo!

Tip:
Do salsy můžete místo petržele nasekat čerstvý koriandr. Pepřem nešetřete, musí tam být cítit.

Další recepty