Postup:
Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Tahle vychytávka ti zaručí, že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách opeč na pánvi, přesně tak, jak máš rád. Ke konci na maso polož plátky Goudy a dej bokem odpočívat.
Cibuli nakrájej na silnější kolečka, obal v těstíčku a smaž do zlatova.
Na salsu smíchej kečup a majonézu 1:1 a přidej čerstvě namletý barevný pepř.
Papriky (červenou, zelenou, žlutou) opal nad ohněm a oloupej. Nakrájej na kostičky a ochuť
solí, pepřem, citronem, nasekanou petrželkou a nasekanými ořechy.
Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.
Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvi a máš hotovo!
Tip:
Do salsy můžete místo petržele nasekat čerstvý koriandr. Pepřem nešetřete, musí tam být cítit.