Dvouručák s houbami a dýňovým chutney

Ingredience:

Dvouručák
bulka
5 plátků lesních hub
červené cibule
dýně (chutney)
rozmarýn čerstvý
Salát Lollo Biondo
petržel listová
černý pepř
pepř černý
vinný ocet
máslo
citron

SEO

Postup:

Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Toto ti zaručí, že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení.

Červenou cibuli nakrájej na tenká kolečka. Houby nakrájej na plátky a restuj. Ochuť čerstvým rozmarýnem, solí a pepřem.

Dýňové chutney - cibuli orestuj na másle se špetkou cukru, nech zkaramelizovat. Přidej na kousky nakrájenou dýni Hokaido a stále restuj. Přidej špetku soli a vymáčkni šťávu z půlky citronu. Na závěr přidej nasekanou petrželku.

Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.

Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvy a máš hotovo!

Tip:
Do chutney můžete přidat zázvor nebo chilli papričky.

Další recepty