Postup:
Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Toto ti zaručí, že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení.
Červenou cibuli nakrájej na tenká kolečka. Houby nakrájej na plátky a restuj. Ochuť
čerstvým rozmarýnem, solí a pepřem.
Dýňové chutney - cibuli orestuj na másle se špetkou cukru, nech zkaramelizovat. Přidej
na kousky nakrájenou dýni Hokaido a stále restuj. Přidej špetku soli a vymáčkni šťávu z
půlky citronu. Na závěr přidej nasekanou petrželku.
Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.
Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvi a máš hotovo!
Tip:
Do chutney můžete přidat zázvor nebo chilli papričky.