Dvouručák se špenátem a bylinkovou majonézou

Ingredience:

Dvouručák
bulka
2 plátky sýru Gouda
2 plátky slaniny
sušená rajčata
bylinková majonéza (oregano, bazalka, petržel)
majonéza
baby špenát

SEO

Postup:

Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Takto dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách opeč na pánvi. Ke konci na maso polož plátky Goudy.

Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.

Na bylinkovou majonézu použij směs bylinek (oregáno, bazalku, petržel) a nasekej na hrubo.

Vše smíchej s majonézou.

Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvy a máš hotovo!

Tip:
Místo baby špenátu můžete použít například rukolu.

Další recepty