Dvouručák s cheddarem a červeným zelím

Ingredience:

Dvouručák
bulka
2 plátky sýru Cheddar
3 plátky slaniny
bílá cibule
červené zelí
křen
salát Frise
majonéza
dijonská hořčice
pepř černý
estragon

SEO

Postup:

Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Tahle vychytávka ti zaručí, že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách opeč na pánvi. Ke konci na maso polož plátky Cheddaru.

Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.

Cibuli orestuj do zlatova. Majonézu smíchej 1:1 s dijonskou hořčicí, přidej nasekaný estragon.

Zvlášť na pánvi si opeč slaninu.

Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvy a máš hotovo!

Tip:
Místo estragonu (má výraznou chuť) můžete dát například petržel.

Další recepty