Dvouručák s marinovanými ředkvičkami, balkánským sýrem a jogurtovou salsou

Ingredience:

Dvouručák
balkánský sýr
rajčata
marinované ředkvičky
Salátová okurka
salát Dubák
bílý jogurt
kopr

SEO

Postup:

Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek. Tahle vychytávka ti zaručí, že dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách opeč na pánvi.

Ředkvičky nakrájej na kolečka. Do misky dej horkou vodu a dochuť solí, cukrem a červeným vinným octem (vytvoříš sladkokyselý nálev). Ředkvičky nech v nálevu marinovat. Bílý jogurt osol, opepři a přidej nasekaný kopr.

Rozřízlou bulku dej na chvíli opéct, bude křupavější.

Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvy a máš hotovo!

Tip:
Do salsy můžete místo kopru dát petrželku nebo mátu.

Další recepty